1. DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİ

04.10.2022 3046

✅ Sınavlar 31 Ekim - 10 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

✅ Sınavlar kelebek sistemi ile yapılacak olup 1 gün öncesinde sınav salon ve sıra bilgileri paylaşılacaktır.

✅ Uygulama sınavları ve takvimde olmayan sınavlar (Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar, Almanca, İngilizce) dersleri  ile ilgili ders öğretmenlerimiz gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.

✅ Öğrencilerimiz, kalem ve silgi gibi sınav gereçlerinin yanında maske ve su gibi ihtiyaç malzemeleri ve kolonya, mendil, dezenfektan gibi temizlik gereçlerini bulundurabilirler.

⛔ Öğrencilerin cep telefonlarını ve yukarıdaki belirtilenler dışındaki bütün malzemelerini sınav salonunda bulundurdukları süre boyunca çantalarında bulundurmaları gerekmektedir.

⚠️ Aksi durumda sınav kuralı ihlal edilmiş sayılır.

Covid-19 tanılı, temaslı veya raporlu olan öğrenci karantina veya raporu biter bitmez ders öğretmenlerince planlanan tarihte sınavlarına girmesi gerekmektedir.

❌ Sınavı bitiren öğrencilerimiz salondan çıkarılmayacaktır.

⚠️ İngilizce ve Almanca sınavları ara tatilden sonra yapılacaktır.

12.Sınıf Matematik Uygulamaları Tarihi, Uluslar Arası İlişkiler, İngilizce, Almanca ve Din Kültürü derslerinin sınavları ders öğretmenlerince belirlenen gün ve saatte ortak olarak yapılacaktır.

30-10-2022