5 TAKIM İLE MEB ROBOTTAYIZ

24.05.2021 544

Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) iş birliğinde her yıl farklı bir şehirde düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışması'nın 14'üncüsü, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlamaları nedeniyle Şanlıurfa'da yapılacaktır.

Uluslararası çapta düzenlenen yarışmaya okulumuzdan 10 öğrencimiz 5 takım halinde katılım sağlayacaktır. Çalışmalarına pandemi koşullarında devam eden takımlarımız 3 Mini Sumo, 1 Labirent Ustası ve 1 Tasarla Çalıştır kategorilerinden finale adını yazdırmak için yarışacaktır.

Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenimiz  Çağlayan Volkan Yıldız'ı MEB Robot Yarışmasına katılımlarından tebrik eder yarışmada başarılar dileriz.