AB ERASMUS+ PROJE BAŞVURULARIMIZI YAPTIK

14.06.2021 658

Yücel Boru Fen Lisesi olarak İngilizce Öğretmenimiz Sn. Hüseyin Ay'ın kordinatörlüğünde AB Erasmus+ KA122 Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği proje teklif çağrılarına başvurularımızı tamamladık.

Kurumsal olarak Ulusal Ajans'a, 'Dijital Becerileri' kazandırmayı hedefleyen ve İzlanda'da gerçekleştirmeyi planladığımız 'Haydi Sınıf Duvarlarını Aşalım' proje başlığında başvurumuzu tamamladık.

Bir diğer proje başvurusu olarak Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Öğretimsel Liderlik, Koçluk ve Eğitsel Yenilikler' içerikli ve Finlandiya'da gerçekleştirilmesi planlanan 'Mutlu Yarınlar' proje başlığında Erasmus+ Akreditasyon'una başvuruda bulunduk.

Proje hazırlık ve başvuru aşamalarında yoğun emek sarfeden İngilizce Öğretmenimiz Sn. Hüseyin Ay'a teşekkür ederiz.