AKADEMİSYENLER OKULUMUZDA

AKADEMİSYENLER OKULUMUZDA

05.05.2023 224

Gebze Teknik Üniversitesi, Gebze İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve okulumuz arasında imzalan eğitimde iş birliği protokolü kapsamında Fizik alanında Prof. Dr. Savaş BERBER, Matematik alanında Doç. Dr. Selçuk Topal, Biyoloji alanında Öğr. Gör. Dr. İrem Yalım Camcı ve Kimya alanında Arş. Gör. Doç. Dr. M. Menaf Ayhan sınıflarımızda derslere girerek öğrencilerimiz ile bir araya geldiler.

Öğrencilerimize üniversitede ders işleme felsefesini, akademisyenlerin derse bakış açılarını görmeleri ve üniversite sürecinde endişe ve kaygının giderilmesine katkı sunması açısından kıymetli bir deneyim gerçekleştirildi.

Farkındalık yaratan bu çalışmada öğrencilerimiz yaşadıkları deneyim ve sorularına aldıkları cevaplar ile akademisyenlerimizden fazlasıyla istifade etmişlerdir.

Protokol kapsamında üniversite olanaklarını bizlere sunan GTÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR'a, protokolün birleştirici ve bir araya getirici gücü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şener Doğan'a, Kıymetli zamanlarını bizlere ayıran hocalarımıza ve protokolün hayata geçmesini sağlayan Okul Müdürümüz Sn. İsmail Boğa'ya tüm teşekkür ederiz.

Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ