BAYRAK TÖRENİMİZİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK

BAYRAK TÖRENİMİZİ BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİK

23.10.2023 72

Bayrak Törenimizi Gebze Kaymakamı Sn. Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Sn. Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şener Doğan katılımı ile gerçekleştirdik.

Öğrencilerimize hitaben Kaymakamımız Sn Özyiğit: ''Yeni haftanızın başarılı geçmesini diliyorum.  ‘Sizleri çok seviyor ve beğeniyoruz. Bu yüzden sizlerle birlikte olmaya özen gösteriyoruz. Çünkü siz vicdanlı Türk milletinin geleceğisiniz. Bilgi ile güzel duyguları adetleri yaşatmaya devam edecek olan kişilersiniz.

Belediye Başkanımız Sn. Zinnur Büyükgöz ise ‘’Bu zamana kadar olduğu gibi fen lisesini kazanmak için gösterdiğiniz çabayı herhangi bir sarsıntıya sebebiyet vermeden emin adımlarla üniversite sınavı için de tayin etmek. Bizler bilimde, teknolojide iyi insanlar olun istiyoruz ancak bundan önemlisi ahlaki olarak iyi bir insan olmanız’’ ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şener Doğan; Bizler sizleri çok seviyoruz, gençliğimizden çok ümitliyiz. Her zaman geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında olduğunu ve eğitim kalitesinin her geçen gün artırarak onları nitelikli eğitim ortamlarına kavuşturmak istediklerini ifade ettiler.

Bayrak töreninin ardından Öğretmenler odasında okulumuz öğretmenleri ile gerçekleşen programda öğretmenlerimizin soru, görüş, öneri ve dilekleri üzerine bir süre sohbet gerçekleştirildi.

İlçe Protokolümüz 12. sınıf öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerimiz ile sohbet gerçekleştirdiler.

Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ