GEBZELİ YAZAR VE ŞAİRLER OKULUMUZDA

22.03.2023 167

GEBZELİ YAZAR VE ŞAİRLER OKULUMUZDA

Tarihçi Yazar Resul Orman ve okul Müdürümüz İsmail Boğa'nın organize ettiği ''Gebzeli Yazar ve Şair Buluşması'nı'' okulumuzda gerçekleştirdik.

3 bölümde gerçekleştirilen programda 1. bölümünde vefatının 50. yılında büyük halk ozanımız Aşık Veysel'i yazarlarımızın anıları ile yad ettik.

Programın 2. bölümünde ise 108. yılında Çanakkale Zaferi üzerine yazar ve şairlerimizin okudukları şiir ile değindikleri  kıymetli sohbetlerinden istifade ettik

Programın ardından imza etkinliği gerçekleştirdik. Yazar ve şairlerimiz kitaplarını öğrencilerimiz için imzaladılar.

Programımıza;

1-Araştırmacı-Yazar Resul Orman

2-Şair-Yazar Yasin Pamuk

3-Eğitimci-Yazar Zahide Turhan

4-Şair-Yazar Seyfet Bozçalı

5-Şair-Yazar Yüksel Akçayır

6-Yazar-Musa Gün

7-Araştırmacı-Yazar Mehmet Asıf Işık

8-Araştırmacı-Yazar Naim Tamyüksel

9-Şair-Yazar Dr. Erol Koca

10-Eğitimci-Yazar Cengiz Ceylan katılım sağladılar.

Kıymetli sohbetleri ile programımıza katılan konuklarımız başta olmak üzere programı koordine eden Tarihçi Yazar Resul Orman ve Okul Müdürümüz İsmail Boğa'ya teşekkür ederiz.

Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ