GEBZE'Yİ GEZİYORUM KENTİMİ SEVİYORUM

30.11.2022 334

Gebze Belediyemiz tarafından lise öğrencilerine yönelik başlatılan "Liseliler Gebze'yi Geziyor Kentini Seviyor Projesi"  kapsamında okulumuz öğrencileri Gebzemizin önemli duraklarını gezme yakından tanıma fırsatı buldular.

Gebze'mizi var eden tarihi-kültürel değerleri olan Çoban Mustafa Paşa Külliyesi ve Camii, Hünkar Çayırı Fatih'in Otağı, Tarihi Su Sarnıcı, Tarihi Su Dolabı, Eskihisar Kalesi, Habibal Anıtı gibi noktaların gezildiği program Gebze Atlı Binicilik Tesislerinde binicilik eğitimi ile sona erdi.

Projeyi hayata geçirerek öğrencilerimize Gebzemizdeki kültürel mirasımızı tanımamıza imkan tanıyan Gebze Belediyesi ve Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz'e teşekkür ederiz.

Gezinin gerçekleşmesinde emeği geçen Tarih Öğretmenimiz Nurcan Polat'a çokça teşekkür ederiz.

30-11-202230-11-202230-11-202230-11-2022