Hareketlilik Başlasın!

12.03.2022 433

Erasmus Öğrenci Hareketliliği Proje Başvurumuz Kabul Edildi:

Kocaeli Millî Eğitim Müdürlüğü'nün Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu çerçevesinde yapmış olduğumuz başvurumuz kabul edilmiştir.

'YBFL: Yenilikçi ve Bilişimden Faydalanan Liseliler' başlıklı projemiz ile 2023 yılı içerisinde okulumuz öğrencilerinden oluşacak 3 ayrı öğrenci takımı 'Erasmus Öğrenci Hareketlilikleri' kapsamında Avrupa'da kısa süreli öğrenim hareketliliği faaliyetine katılacaklar ve çeşitli konularda eğitim alacaklar.

Öğrenci Hareketliliği projesi dışında e-Twinning projemiz devam etmektedir.

Uluslararası e-Twinning Projemiz: COMMUNICATION ROCKS

Özellikle fen liseleri öğrencilerinin iletişim ve sosyal becerilerinin gelişmesi ve aktif öğrenme süreçlerine yatkınlıklarının artırılması amacı ile Türkiye'nin farklı bölgelerindeki fen liseleri, Moldova, Yunanistan ve Romanya'dan okullar ile ortaklaşa yürütülen COMMUNICATION ROCKS projesi kapsamında; İngilizce Öğretmenimiz Hüseyin Ay koordinesinde, öğrencilerimiz kendilerine verilen araştırma görevlerini takım çalışması ile yerine getirmektedirler.

Projede yer alan Okullar:

- Yücel Boru Fen Lisesi

- TÜBİTAK Fen Lisesi