HAYIRLI OLSUN

HAYIRLI OLSUN

31.10.2021 807

2021-2022 Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu kıymetli velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda Okul Müdürümüz İsmail Boğa selamlama konuşması gerçekleştirdi. Okul Müdürümüz: 'Zorlu salgın sürecinde kıymetli velilerimizin desteğini çok yakından gördük. Bu kurumsal aidiyetin ve velilerimizce okulu sahiplenmenin olduğunu bize gösterdi. Eğitim süreçleriimizde en önemli paydaşımız olan velilerimizin bugün toplantıda olduğu gibi her zaman yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor' dedi. Okul Müdürümüz toplantıya katılımlarından ötürü tüm velilerimize teşekkürlerini iletti.

Denetleme ve faaliyet raporları ile tahmini bütçenin okunması ve oylanmasının ardından yeni yönetim seçimi gerçekleştirildi.

2020-2021 dönemi yönetimimizin tekrar aday olduğu oylamada yeniden seçilmiş oldular. Okul Aile Birliği Başkanımız Hüseyin Seyyar: 'Zor bir zaman dilimini beraber çalışarak verimli şekilde eğitim ve öğretim yılını geçirmeye gayret gösterdik. Umuyorum ki yeni dönemde de çalışmalarımız artarak devam edecektir. Bu sebeple toplantıya katılan ve bizleri tekrar yönetim için teveccüh gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz. diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni okul aile birliği yönetim ve denetleme kurullarımıza hayırlı olsun diyor, toplatıya katılan tüm velilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.

 

31-10-202131-10-2021