İYİ Kİ VARSIN ÖĞRETMENİM

25.11.2023 114

2023 Yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin katılımları ile çeşitli programlar gerçekleştirdik.

23 Kasım akşamı öğretmenlerimiz ve aileleri ile birlikte yemek programında bir araya gelerek hasbihal ettik. Okulumuzdan emekli olan Matematik Öğretmenimiz Erdoğan Yıldırım, Müdür Yardımcısı olarak atanan Almanca Öğretmenimiz Şükran Aydın ve farklı bir okuldameslek hayatına devam edecek olan Rehber Öğretmenimiz Bilge Demirtaş'a kıymetli çalışmaları için teşekkür ederek hediyelerini takdim ettik.

24 Kasım günü ise öğretmenlerimizi seslendirdiği 'Allı Turnam Klibi ilk gösteriminin de yapıldığı ve şitli sürprizlerin olduğu program icra edildi. Duygu dolu anların yaşandığı program akabinde pasta kesimi ve hediye takdimini gerçekleştirdik.

Bu vesile ile bir kez daha tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, programda emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ