İYİ TATİLLER

16.06.2023 238

Birbirinden farklı alanlarda ve akademik bağlamda elde ettiğimiz başarılar ile tamamladığımız 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılını karne töreni gerçekleştirerek taçlandırdık.

Uzun, zaman zaman meşakkatli ama bir o kadarda keyifle geçirdiğimiz bir yılı özleyeceğimiz anılarla geride bıraktık. Öğretmenlerimiz özverileri, öğrencilerimiz gayretleri, idareci ve personellerimiz emekleri ile ülkemizin eğitim çıtasının yükseltimesine omuz verdi.

Törende sınıf bazında dereceye giren ve hiç devamsızlık yapmayan öğrencilerimize plaket ve belge takdimleri gerçekleştirildi.

İdareci, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor 2023-20224 Eğitim ve Öğretim yılında görüşmek üzere iyi tatiller diliyoruz.