KAYGIDAN KURTULMA EĞİTİMİ

KAYGIDAN KURTULMA EĞİTİMİ

23.05.2023 184

Gebze Belediyesi, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gebze Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğinde yürütülen 'Kaygıdan Kurtulma Eğitimi' Gebze Belediye Başkanımız Sn. Zinnur Büyükgöz'ün katılımlarıve Gebze Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Sn. Mustafa İşlek'in sunumları ile okulumuzda gerçekleştirildi.

Başkan Büyükgöz; 'geleceğimizin mimarı ve ülkemizin en kıymetli birikimi olarak gördüğümüz sizlerin, akademik yaşamınızda karşılaşacağınız sınav ve tecrübelerde kontrol edilebilir bir kaygı düzeyi ile sağlam temelli bir gelecek inşa edeceğinize inanıyorum'' dedi. Öğrencilerimize akademik yaşamlarında başarılar dileyen Büyükgöz her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Gebze Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Sn. Mustafa İşlek gerçekleştirdiği sunum ile sınav öncesinden kaygı seviyelerini belirli bir düzeyde tutmanın ipuçlarından ve yoğun stresin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri gibi bir çok konuda öğrenciler bilgilendirdir. Çeşitli tecrübe ve olay-durum örneklemlerinin verildiği sunumda soru cevap bölümünün ardından program tamamlanmış oldu.

Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ