KİTABIMIZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE KİTAP FUARINDAYIZ

05.05.2023 201

50'den fazla öğrencimize ait olan deneme, hikaye, ve makale gibi farklı türlerde kaleme alınan yazıların derlendiği kitabımız 2. Gebze Kitap Fuarı'nda okurları ile buluştu.

Gün boyu standımızda çok sayıda misafir ağırlayan öğrencilerimiz yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

Okulumuz öğrencileri ile de ziyaret gerçekleştirdiğimiz Kitap Fuarında öğrencilerimiz ''Bizim Hikayemiz''e sahip çıktı.

Öğrencilerimiz aynı zamanda birçok yazar ve yayınevinin kitapları ile bir arada bulunma fırsatı yakaladı.

Gazete YBFL'yi yıllardır yoğun emekle sürdüren ve kitaplaştıran Edebiyat Öğretmenimiz Sevgi Akbaba ve öğrencilerimiz ile gazete ve kitap sürecinde her zaman destek sağlayan Okul Müdürümüz İsmail Boğa'ya teşekkür ederiz.

Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ