MEZUNLARIMIZDAN MENTÖRLÜK DESTEĞİ

21.03.2023 315

Bu yıl içerisinde kuruluşu gerçekleşen Mezunlar Derneğimiz ilk etapta 12. sınıf öğrencilerimizden başlamak üzere mezun öğrencilerimiz ile sınava hazırlanan öğrencilerimizi ilgi alanı ve mesleki yönelimlerine göre eşleştirerek onlara akademik ve mesleki gelişim aşamalarında mentörlük desteği vermeyi planlamaktadır.

Zaman içerisinde daha fazla mezunumuzun katılımı ile genişleyecek Mentörlük Desteği ile çok daha fazla öğrencimize ulaşılması hedeflenmektedir.

Gönüllü Mentörlerin belirlenmesi, anket çalışması ile destek isteyen öğrencilerimizin eşleştirilmesi ve belirli periyorlarda geri bildirim alınması aşamalarını içeren çalışmada üniversite ve bölüm tercihleri, meslek ve yetenek kazanma tercihleri ile iş hayatı üzerine tercihler üzerinde öğrencilerimize destek sağlanması hedeflenmektedir.

Gönüllü olarak öğrencilerimize desteğini sunacak tümmezunlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Biz BÜYÜK Bir Aileyiz.

21-03-202321-03-202321-03-202321-03-2023