SÜLEYMAN ÇELEBİ PANELİ

13.10.2023 117

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerimize Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında Değerler Kulübümüz tarafından İlçe Müftülüğümüzün desteği ile “Süleyman Çelebi ve Mevlid Geleneğimiz” konulu panel gerçekleştirdik.

Program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Öğrencilerimizin sunumları ve Müftülük personelinin sunumları ile program sona erdi.

UNESCO'nun vefatının 600. Yılı vesilesiyle, 2022 yılını Süleyman Çelebi Yılı ilan ettiği Vesiletü'n-Necat eserinin müellifi Mevlit Şairimizi ve onun ölümsüz eseri dolayısıyla Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'in hayatını ve düşüncelerini öğrenci ve öğretmenlerimizle paylaştık.

Program sonunda ise İlçe Müftülüğümüz tarafından öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edildi.

Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ