TEBRİKLER GENÇLER

11.11.2021 404

Gençbizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında Recytech şirketlerini kuran öğrencilerimiz geri dönüşüm malzemelerinden özellikle atık laptop parçalarından yapmış oldukları özgün tasarımlı powerbank ve bluetooth özellikli müzik kutusu için Türk Patent Kurumu'na faydalı model başvurularını gerçekleştirdiler.

Faydalı model başvurusu Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ve Türk Patent Kurumu arasındaki protokol kapsamında lise öğrencilerini fikrimülkiyetlerini korumak adına yapılmıştı.

Gençlerimiz ürettikleri ürün ile ilgili teknik hazırlıkları tamamlayarak faydalı model başvurusunu yaparak süreci başlatmış oldular.

Kendilerine üretimi, proje geliştirmeyi ve fikirleri hayata geçirmeleri noktasında yapmışoldukları çalışmalardan ötürü tebrik ediyor. Yeni fikir ve projelerinde başarılar diliyoruz.