YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

11.09.2023 257

Yuvanıza Tekrar Hoş Geldiniz

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nı büyük bir coşkuyla açtık.

Öğrencilerimizden yaz tatili münasebeti ile uzak kaldığımız 2 aylık bir sürenin ardından onlarla bir arada olabilmenin mutluluğu ile açılış törenimizi gerçekleştirdik. 

Almanca Öğretmenimiz Şükran Aydın'ın koordinesinde gerçekleştirilen tören Okul Müdür Başyardımcımız Sn. Ömer Perçin'nin selamlama konuşmaları ile başladı. Okul Müdürbaşyardımcımız; heyecan içerisinde okulların açılacağı günü beklediklerini ve öğrencilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek tüm öğrenci, öğretmen ve velilere sağlıkla geçecek başarılı bir yıl temennisinde bulundu.

Öğretmenlerimiz adına söz alan Tarih Öğretmenimiz Nurcan Polat ise öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarı ve sağlık dilerken öğrencilerimizle kavuşmanın derin manasını belirten cümleler ile sözlerini tamamladı.

10. sınıf öğrencimiz Mina Güler özellikle aramıza yeni katılan öğrencilerimizin uyumunu kolaylaştıracak veciz konuşmasını gerçekleştirdi.

Tören öğretmenlerimizin özellikle okulumuza yeni yerleşen öğrencilerimize tanıtımı ile devam etti.

Bu vesile ile tüm idareci, öğretmen, öğrenci, veli, personel ve paydaşlarımıza başta sağlıklı bir yıl olmak üzere başarılı bir dönem geçirmelerini temenni ediyoruz.

Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ