YKS ÖNCESİ BİR ARAYA GELDİK

21.06.2021 287

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) öncesinde 12. sınıf öğrencilerimiz ile Rehber Öğretmenimiz moderasyonunda bir araya geldik. Programa Okul Müdürümüz Sn. İsmail Boğa başta olmak üzere idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimiz katılım sağladı. Öğretmenlerimizin öğrencilerimizle sınav öncesi bir araya gelmesi ve programın hoş sohbet ortamında geçmesi motivasyon açısından olumlu bir atmosfer oluşmasını sağladı. Rehber Öğretmenimiz Sn. Bİlge Demirtaşın öğrencilerimize YKS öncesi verdiği püf noktası diyebileceğimiz önemli hususların takdimi ve öğrenci soru cevapları ile sona erdi.

Programı tertip eden ve öğrencilerimize sınav öncesi bu ortamı sağlan Rehber Öğretmenimiz Sn. Bilge Demirtaş başta olmak üzere katılım sağlayan Okul Müdürümüz Sn. İsmail Boğa nezdinde tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.