YKS SİMÜLASYONU GERÇEKLEŞTİRDİK.

08.04.2021 836

12. Sınıf Öğrencilerimize YKS Simülasyonu Gerçekleştirdik

Üniversite sınavına hazırlanan son sınıf öğrencilerimize YKS sınav atmosferini tam manasıyla yaşayabilmeleri adına sınav ortamını birebir oluşturarak deneyim kazanmalarına yardımcı olacak simülasyon ortamı hazırladık.

Öğrencilerimize özel hazırlanan ve daha önceden öğrencilerimize ulaştırılan sınav giriş belgeleri ve kimlik kontrolü ile üst aramalarının ardından öğrencilerimizi sınıflarına aldık.

Sınav salon gözetmen ve başkanlarının her öğrenciye özel karekodlu soru kitapçığını dağıtması ve salon yoklama listelerine karekodların yapıştırılması ile sınav atmosferi içerisinde gerçekleştirilen tüm uygulamaların yapılması öğrencilerimizin YKS de karşılacakları atmosferi teneffüs etmelerine olanak sağladı.

YKS simülsyonu organizasyonunda emeği geçen Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız, Öğretmenlerimiz ve Personelimize teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize girecekleri sınavlarda başarılar diler, sınav sonuçlarının gönüllerinde olduğu gibi gerçekleşmesini temenni ederiz.

08-04-202108-04-202108-04-202108-04-202108-04-2021