YOĞUN DENEME PROGRAMI DEVAM EDİYOR

12.01.2024 71

Öğrencilerimizin bilgilerini ölçtüğü, eksiklerini gördüğü, sınav kaygısını azalttığı, gözden kaçan ve eksik olduğu görülen kazanımların saptanması ve çalışma planı oluşturmasını sağladığı çoğunluğu Türkiye Geneli olan denemelerimiz devam ediyor.
9 ve 10. Sınıflarımızda Kazanım değerlendirme ve Kocaeli Fen Liseleri arası deneme ile 3 adet,

11. sınıflarımızda kazanım değerlendirme, TYT ve Kocaeli Fen Liseleri arası deneme ile 6 adet,

12. sınıflarımızda haftada 2 adet TYT/AYT ve Kocaeli Fen Liseleri arası deneme ile 23 adet denemeyi geride bıraktık.

Önümüzdeki hafta da 11. sınıflarımıza  Yıldızla Ligi TYT ile 7 deneme ve 12. sınıflarımıza ÖZDEBİR AYT ile 24 Deneme yaparak 1. dönemi tamamlayacağız.

Sabırla denemelere katılan öğrencilerimize, denemelerisorunsuz uygulamamızı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Fotoğraflar İçin TIKLAYINIZ