YÜCEL BORU FEN LİSESİ BİLİM ADAMLARI YETİŞTİRİYOR PROJESİ DEVAM EDİYOR

Bilim adamı olmayı hedefleyen ve Tıp alanında tecrübe kazanabilimek için TÜBİTAK MARTEK Başkanlığının yenilenen modern laboratuvarlarında öğrencilerimiz,işin uzmanı doktor Oytun ERBAŞ eşliğinde canlı deneyler gerçekleştirecek,proje yürütücüsü biyoloji öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz düzenli olarak TÜBİTAK MARTEK labarotuvar ve salonlarını kullanabilecek.Proje,labaratuvarların karşılıklı olarak etkin bir şekilde kullanılmasını hedefliyor.Yücel Boru Fen Lisesi,Gebze İlçe MEM ve TÜBİTAK MARTEK arasında yapılan protokole öncülük eden,fikirleri ile bizlere ilham veren sayın İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Şener DOĞAN,bu hayırlı vesile ile kapılarını bizlere sonuna kadar açan 24.Dönem Milletvekili,TÜBİTAK MARTEK başkanı M. ALi OKUR ve tabiiki işin üstadı doktor Oytun ERBAŞ hocamıza teşekkür ederiz.

20.12.2019 333

meb_iys_dosyalar/41/02/750301/fotograf_galerisi_2694974.html