ÖĞRENCİLERİMİZDEN COŞKULU PROGRAM

ÖĞRENCİLERİMİZDEN COŞKULU PROGRAM

12.03.2024 95

İstiklal Marşı'mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 103’ncü yıl dönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma  münasebetiyle ilçe anma ve kutlama programını gerçekleştirdik.

Gebze Kültür Merkezinde düzenlenen programa Gebze Kaymakamı Sn. Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye Başkanı Sn. Zinnur Büyükgöz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Erdal Kuruçay, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şener Doğan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Sn. Abdurrahman Aslantaş, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Muharrem Poyrazoğlu, kurum müdürleri, diğer protokol üyeleri ile öğretmen, öğrenci ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde program okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ‘’Ezelden Ebede İstiklalimizin Destanı’’ adlı müzikli anlatım, şiir ve koronun seslendirdiği türküler ile devam etti.

Program Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Akif’in Sözü” temalı ilçemiz okulları arasında yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri Gebze Kaymakam Sn. Mehmet Ali Özyiğit tarafından verilerek sona erdi.

Programda yoğun emeği geçen okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz ile öğrencilerimizi yetiştiren kıymetli ailelerini kutluyoruz.

Fotoğraflar İçin Part 1 TIKLAYINIZ

Fotoğraflar İçin Part 2 TIKLAYINIZ