TİMSAL KARABEKİR CANLI YAYIN KONUĞUMUZ OLDU

07.04.2021 461

Okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerine yönelik belirli aralıklarla yaptığımız Sohbet-i Fünûn çevrimiçi söyleşi programımızın 2.sini Kazım Karabekir Paşamızın kızı Sn. Timsal Karabekir ile gerçekleştirdik.

Milli Mücadele Dönemini ve Kazım Karabekir Paşamızın hayatını çok akıcı ve sade bir uslupla tarihe tanıklık etmiş konuğumuzdan dinleyerek zamanda yolculuk yapmış olduk.

Programın moderatörlüğünü yapan Okulumuz Tarih Öğretmenimiz Sn. SNurcan POLAT'a keyifli ve samimi sunumu için ayrıca teşekkür ederiz.

Youtube ve İnstagram hesaplarımızdan canlı yayınla gerçekleştirilen programı kaçıranlar Youtube kanalımızdan yayını izleyebilirler.

Yayını izlemek için TIKLAYINIZ

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize bundan sonra yayınlanacak programları kaçırmamalarını önemle tavsiye ederiz.