BİLİMUYGULAMALARI SEMPOZYUM'UNU TAMAMLADIK

01.05.2024 85

Bakanlığımız Orta Öğretim Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen "Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" kapsamında ilimizde gerçekleştirilen sempozyumun ilk gününde Vali Yardımcımız Mustafa Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Akmanşen ve birim amirlerine poster çalışmalarımızın sunumlarını gerçekleştirdik.

Sempozyumun ikinci gününde Atık Yönetimi temasında bildiri sunumlarımızı gerçekleştirdik.

•  'Plastik atıkların bugünü, yarını azaltımı için çözüm önerilerinin geliştirilmesi' başlığında Mevanur Arslan ve Yağmur Kaya,
  •  'Enerji Üretiminde Sürdürülebilir Bir Kaynak Olarak Belediye Katı Atıklarının Kullanıldığı En Son Teknolojilerin İncelenmesi' başlığı altında Barış Uçar ve Egemen Dalgıç başarı ile bildiri sunumlarını tamamladılar.

Sempozyum akabinde öğrencilerimiz belgelerini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mustafa Doğan'dan aldılar.

Bildiri poster ve sunumlarını hazırlayan öğrencilerimizi, kıymetli ailelerini ve danışman öğretmenleri Arif Dülger'i tebrik ederiz.

1. Gün Fotoğrafları İçin TIKLAYINIZ