CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI KUTLADIK

31.10.2023 114

Okulumuzda Cumhuriyetimizin 100. Yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Doğan Karadağ'ın organize ettiği tören programı Okul Müdür Vekilimiz Ömer Perçin’in selamlama ve bayram kutlama konuşması ile başladı.

11. sınıf Öğrencimiz Mina Güler’in konuşması akabinde Tarih Öğretmenimiz Melek Aktaş'ın Cumhuriyet konuşması ile program devam etti.

Özenle haftalardır hazırlanan öğrenci ve öğretmenlerimizin oynadığı Zeybek ile programda coşku doruğa yükseldi.

Marşlar ve müzikler eşliğinde ay yıldızlı bayrağımızın durmaksızın dalgalandığı tören coşku ile tamamlandı.

Programın hazırlanmasında büyük emek sarf eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Doğan Karadağ olmak üzere Zeybek oyunu ile bizleri mest eden, emek veren öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, ‘’Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutluyoruz.’’

Fotoğraflar İçin Part 1 TIKLAYINIZ

Fotoğraflar İçin Part 2 TIKLAYINIZ