KARİYER GÜNLERİMİZİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

KARİYER GÜNLERİMİZİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

17.01.2022 446

2022 Kariyer Günleri Programımızın açılış programını Gebze Kaymakamı Sn. Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Sn. Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şener Doğan katılımı ile gerçekleştirdik.

Program kapsamında okulda eğitim gören ve üniversite hazırlığında olan öğrencilere Kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler veren Gebze Kaymakamımız Sn. Mustafa Güler, kaymakam olmak için yapılması gerekenler, kaymakamlık mesleği için izlenmesi gereken yol, kaymakamlık mesleğinin gereklilikleri sorumlulukları ve kaymakamın yetki ve görevleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Ayrıca geleceğe yönelik kariyer planlaması ve meslek seçimi konularında öğrencilerle sohbet etti.

Gebze Belediye Başkanı Sn. Zinnur Büyükgöz, uzun soluklu bir yolculuk olan eğitim hayatında başarılı olmanın tek yolunun, durup dinlenmeden çalışmak olduğunu ifade etti. Lise öğrencisi gençlere, eski adliye binasındaki tadilatın yakın zaman içerisinde tamamlanarak gençlik merkezi olarak hizmet vereceğinin müjdesini veren Büyükgöz, "Siz gençler her şeyin en güzeline ve en iyisine layıksınız. Ülkemizin aydınlık geleceği olan siz gençlere her zaman güveniyor ve yanınızda olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isterim. Derslerinizde ve eğitim hayatınızda başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şener Doğan bir eğitimci olarak öğretmenlik mesleği, etik değerleri, önemi ve sorumlulukları üzerinde tecrübelerini aktararak, öğrencilerimiz için eğitim alanında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Okul Müdürümüz Sn. İsmail Boğa programa katılan Gebze Kaymakamı Sn. Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Sn. Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şener Doğan'a katılımlarından ötürü duydukları memnuniyeti ifade ederek öğrencilerimiz adına kendilerine katılımları için teşekkür etti.

Öğrencilerimize kendi kariyer gelişimlerini ve yaşadıkları tecrübeleri aktaran konuklarımız hitabetlerinin ardından soru - cevap bölümünde öğrencilerimizden gelen soruları cevaplayarak merak edilen noktaları açıkladılar. 

 

17-01-202217-01-202217-01-202217-01-202217-01-202217-01-202217-01-202217-01-202217-01-2022