2.DÖNEM 2. ORTAK SINAV TAKVİMİ YAYINLANDI

18.05.2023 1241

✅ Sınavlar 30 Mayıs - 08 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

✅ Telafi Sınavları 9-12-13 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

✅ Telafi sınavları ortalama yükseltme sınav değil, geçerli mazareti olup sınava giremeyenler için yapılan sınavlardır.

✅ Sınavlar kelebek sistemi ile yapılacak olup sınav sabahı sınav salon ve sıra bilgileri paylaşılacaktır.

✅ Sınav bitiminde normal ders programı devam edecektir.

✅ Uygulama sınavları ve takvimde olmayan sınavlar (Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar, Proje Hazırlama) dersleri  ile ilgili ders öğretmenlerimiz gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.

✅ Öğrencilerimiz, kalem ve silgi gibi sınav gereçlerinin yanında su gibi ihtiyaç malzemeleri ile kolonya, mendil, dezenfektan gibi temizlik gereçlerini bulundurabilirler.

⛔ Öğrencilerin cep telefonlarını ve yukarıdaki belirtilenler dışındaki bütün malzemelerini sınav salonunda bulundurdukları süre boyunca çantalarında bulundurmaları gerekmektedir.

⚠️ Aksi durumda sınav kuralı ihlal edilmiş sayılır.

️   Raporlu olan öğrenci raporu biter bitmez ders öğretmenlerince planlanan tarihte sınavlarına girmesi gerekmektedir.

❌ Sınavı bitiren öğrencilerimiz salondan çıkarılmayacaktır.

18-05-2023