2020 Mezunumuz Ayşenur BAYBURT

2020 Mezunumuz Ayşenur BAYBURT Öğrenci Gazaetemizin 25. sayısı için yazdı. Keyifli okumalar dileriz

17.04.2021 1425

Merhaba arkadaşlar, ben Ayşenur Bayburt. 2020 yılında mezun olan öğrencilerden biriyim. Mezun olduğum okulun gazetesine yazı yazma fırsatım olduğu için çok mutluyum. Mezun olmuş olsam da hala bir parçam Yücel Boru Fen Lisesi'ndeki anılarımla dolup taşıyor. Okula ilk ayak bastığım andan itibaren çok güzel şeyler yaşadım ve öğrendim. Saygı ve sevgi çerçevesinde öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımız ile birlikte hem öğrendik hem de eğlendik. Eğitimim dışında YBFL bana çok güzel dostluklar kazandırdı. Hem yurtta arkadaşlarımla beraber yaşamayı öğrenme hem de okulda ve bahçesinde güzel zaman geçirme şansım oldu. Şu an İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği öğrencisiyim. Sorularınız olursa bana her zaman ulaşabilirsiniz. Umarım hiç unutamayacağınız harika dostluklarınız ve günleriniz olur.